Elegantní Davidoff

Značka doutníků Davidoff je synonymem pro luxus, eleganci a perfektní řemeslné zpracování. Po více než sto letech od svého založení si Davidoff udržuje své postavení jako jedna z nejprestižnějších a nejuznávanějších značek doutníků na světě. Její jméno je spojeno s vysoce kvalitními doutníky, které oslovují kuřáky po celém světě.

Historie značky Davidoff začíná v roce 1911, kdy se zakladatel Louis Davidoff přestěhoval ze Lvova v dnešní Ukrajině do Švýcarska a otevřel malý obchod s doutníky. Jeho obchod rychle získal reputaci jako místo, kde lze nalézt výjimečné doutníky vyrobené z nejkvalitnějšího tabáku. Louis Davidoff dával důraz na vynikající kvalitu, což bylo základem pro budování úspěšné značky.

V roce 1969 převzal značku doutníků Davidoff německý podnikatel Zino Davidoff, syn zakladatele. Zino Davidoff pokračoval v odkazu svého otce a stal se legendou ve světě doutníků. Díky jeho nadšení a vizi se Davidoff rychle stala značkou, která nabízí luxusní a vysoce kvalitní doutníky pro nejnáročnější kuřáky.

Značka Davidoff je známá svými blendy, které jsou vyrobeny z tabáku z různých regionů a zemí, včetně Dominikánské republiky, Nikaraguy, Ekvádoru a dalších. Tento pečlivý výběr tabáku a precizní ruční výroba zajišťují vynikající konzistenci a bohaté chutě v každém doutníku.

Davidoff nabízí širokou škálu různých sérií a formátů, aby vyhověla různým preferencím kuřáků. Mezi nejoblíbenější série patří "Signature", "Millennium", "Grand Cru" a "Nicaragua", které nabízejí jedinečné chutě a charakteristiky.

Doutníky Davidoff jsou baleny v luxusních krabičkách a mají dokonale provedený design, což podtrhuje jejich exkluzivitu a prestiž. Jsou oblíbenou volbou mnoha známých osobností, politiků a celebrit, kteří ocení dokonalost a eleganci, kterou Davidoff přináší do světa doutníků.

Značka Davidoff zůstává stále jedním z lídrů v doutníkovém průmyslu díky svému závazku kvalitě, tradici a nadčasové eleganci. Její doutníky jsou nejen zážitkem, ale také symbolem luxusu a vkusu. Pokud hledáte doutníky na nejvyšší úrovni, značka Davidoff je rozhodně tím pravým pro vás.