Humidory Praha

Přemýšlíte nad nákupem humidoru? Objevte naší bohatou nabídku cestovních humidorů, stolních humidorů, nebo skříňových humidorů. Můžete si je objednat online na našem e-shop www.svetdoutniku.com nebo nás navštívit na našem obchodě Praha 9, Letňany. Mapku prodejny a přesnou adresu naleznete níže.

Každý milovník doutníků by měl mít doma pořádnou výbavu k doutníkům, každý kuřák doutníků má určitě doma zapalovač, ořezávač, nebo popelník. Ale to není všechno.

Pro správné skladování je důležitý humidor. Humidor je většinou dřevěná skříňka, udržující konstantní vlhkost pro uchovávání tabákových výrobků, většinou doutníků. Ideální vlhkost je totiž okolo 70%, což těžko docílit doma někde v šuplíku.

Doba se však posunula velice dopředu a tudíž dnes už nejsou humidory pouze dřevěné skříňky, které máte doma na poličce. Tyto humidory jsou nepraktické v tom, že jakmile plánujete odcestovat tak musíte tahat celý humidor, nebo vezmete doutník ze skřínky a hodíte ho do uzavíratelného pytlíku a myslíte si, že je vše vyřešeno.

Pro tyto případy jsou už v dnešní době v nabídce cestovní humidory. Jedná se většinou o humidor připomínající velikostně penál do školy. Tyto cestovní humidory jsou ideálním parťákem pro ty, kteří rádi cestují a chtějí si na cestách vychutnat skvěle připravený doutník s ideální vlhkostí tabáku.

humidor 1

Jaké typy humidorů prodáváme?

Prodáváme velké množství humidorů, konkrétně cestovní humidory, stolní humidory a skříňové humidoryVěříme, že většina řeší to, aby měli humidor co nejdříve doma, jelikož chcete pro své doutníky tu nejlepší péči. Proto pro vás máme skvělou zprávu! Máme spoustu humidorů všech kategorií skladem a ihned k dostání u nás v Praze na naší pobočce v Letňanech, nebo připravené na doručení přímo na vaší adresu.

1160x290_1

humidory praha - Kde si je mohu vyzvednout?

Humidory si můžete vyzvednout v naší prodejně v Praze na adrese Beranových 745, Praha 9, v Letňanech - Areál Letov (Budova 27) Kromě humidorů nabízíme největší výběr doutníků všech značek, destiláty a spoustu dalšího příslušenství pro milovníky doutníků.

Naši prodavači jsou taky milovníci doutníků, takže v případě dotazů vám rádi poradí, nebo vám pomůžou vybrat to pravé přesně pro vás. 
Těšíme se na vaší návštěvu!

Kde nás najdete?