Historie nejznámější značky doutníků na světě - Cohiba

Cohiba je jednou z nejprestižnějších značek doutníků na světě a její historie sahá až do 60. let minulého století. Jedná se o kubánské doutníky, které jsou známé pro svou vynikající kvalitu a luxusní vzhled. Značka se stala ikonou mezi doutníky pro skutečné znalce a milovníky doutníků po celém světě.

Historie značky Cohiba začala v roce 1966, kdy byla založena jako soukromá značka doutníků pro výhradní použití pro Fidela Castra a jeho významné hosty. Cohiba doutníky byly vyráběny v malé továrně v Havaně, na Kubě, a jejich výroba byla pečlivě střežena.

V roce 1982 byla značka Cohiba poprvé uvedena na veřejnost a stala se velmi populární mezi znalci doutníků po celém světě. Ačkoli byla značka Cohiba původně určena pouze pro výhradní použití pro Fidela Castra, stala se brzy jednou z nejpopulárnějších značek doutníků na světě.

Značka Cohiba se vyrábí pouze z nejlepších tabáků, které jsou pečlivě vybírány a zpracovávány ručně. Doutníky Cohiba jsou vyrobeny v několika různých velikostech, včetně robusto, piramide, churchill a mnoho dalších. Každá velikost má své specifické aroma a chuť, které jsou výsledkem pečlivého zpracování a výroby.

V současné době je Cohiba stále jednou z nejprestižnějších značek doutníků na světě a je stále vyráběna v Havaně, na Kubě. Doutníky Cohiba jsou ceněny pro své luxusní provedení a vynikající kvalitu, a jsou oblíbené mezi milovníky doutníků po celém světě.

Cohiba je více než jen značka doutníků, je to symbol luxusu a kvality. Je to značka, která stojí za kvalitou a její historie a vývoj jsou důkazem toho, že se dokáže přizpůsobit době a přesto si zachovat svou jedinečnost a prestiž.

Tip: vyzkoušejte Cohiba Mini nebo Cohiba Esplendidos.