Humidor Angelo | svetdoutniku.com

Humidory Angelo jsou jedny z nejprodávanějších humidorů v poměru cena/výkon.

U nás na Svetdoutniku.com naleznete spoustu typů těchto humidorů. Většinou se jedná o dřevěné humidory, obsahující vlhkoměr a zvlhčovač.
Kvalitní zpracování a eleganci doplňuje kvalitní dřevo, nebo koženka, ze kterých jsou humidory vyráběné.

angelo

Odkud značka pochází?

Angelo je věhlasná německá obchodní značka pro široký sortiment kuřáckých potřeb. Zejména humidory a dýmky, ale také další výrobky z nabídky této značky se prosazují na trhu nejen výborným poměrem cena/výkon. Také design je na velmi zajímavé úrovni a plně odpovídá současným trendům. Jedná se produkty vysoké kvality a hlavně poměru cena/výkon

S jakými materiály se pracuje?

Značka Angelo dává velký důraz na kvalitu materiálů, proto se většinou jedná o kvalitní dřevo (ořech, dub), občas také narazíme na humidor v kombinaci tmavého a světlého dřeva, koženky a krásného bytelného skla, které tvoří designový prvek humidoru kdy se při pohledu skrz něj roztajete nad nádherou uvnitř.

Pro jakou cílovou skupinu jsou materiály určeny?

Jedná se o materiály, které vypadají luxusně, nejedná se o nekvalitní materiály, které jsou nejen na pohled ale i na dotek levné. Dřevo a sklo tvoří skvělou kombinaci, kterou si snad každý milovník doutníků a luxusu zamiluje. Avšak i přes tohle všechno se jedná o humidory, které jsou dostupné za příznivé ceny.